22 Aralık 2015 Salı

MAYBELLINE AFFINITONE FONDOTEN


Merhabaaa herkeseee hayırlı kandiller !!
Umarım gününüz çok güzel geçer.
Bugün sizlere affinitone fondotenden bahsedeceğim.






Ben pek fondoten kullanmayı sevmesemde elbette olması gereken şeylerden biri. Eğer makyajı seviyorsanız. Ama açıkcası her hangi bir cilt probleminiz yoksa eğer özel günler dışında çokta fondoten kullanmayın.
Güzel bir cilt en güzel makyajtır:) Bu arada bendeki renk 03 LIGHT SAND BEIGE.




Maybellinenin bazı ürünleri gerçekten hakkını veriyor. Bazıları ise içler acısı. Bu ürünü sevip sevmediğimi sorarsanız pekte ölünesi birşey değil. Öncelikle ürün için E vitamini içerdiğini ve nemlendirdiğini yazmışlar. Her ne kadar önünde all skin types yaniii her cilde uygun yazsada ... Kuru cilde sahip olanların asla kullanabileceği bir ürün değil.






    Fondotenenin yapısı oldukça akışgan kapatılıcığı ise orta derecede denilebilir. Pudramsı bir bitişe sahip.Fondoteni cilde yaymak ve uygulamak çokça zahmetli. Karma bir cilde sahip olduğum halde ben uygularken baya zorlanıyorum. Bu yüzden kuru ciltler aman uzak dursun. Fondoteni cilde uygulayınca o vıcık vıcık yapısı gidiyor tabiki. Ama bir kaç saat sonra cildim fondoteni adeta kusuyor.





Fondotenin yapısı fazla akışgan olduğu için böyle bir kapak çok çok dikkatli kullanılmalı. Çünkü bazen açtığınızda kapağa akmış bulabiliyorsunuz. Bazen ise uygulayacakken 5kişilik fondoten akıyor. Aman dikkat !!
Maybelline ürünlerini Gratis Rossman Watsons Boyner ve YKM lerde bulabilirsiniz. Fiyatı ise 18 20 tl gibi . Hoşçakalıııınnnnnn :)
www.mattruska.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder